In the picture: Skintec

Wat is je naam en wat is jouw bedrijf?
SkinTec is de importeur van Europese non-chirurgische apparatuur gericht op huidverbetering, ontharing, contour verbetering en cryolipolyse. Tevens importeren wij cosmetische producten voor gebruik bij de apparatuur. Deze non-chirurgische apparatuur is geschikt voor iedere schoonheidssalon.

Waarom doe je mee aan Beauty Days Gorinchem?
Wij houden graag contact met onze klanten en zijn ook altijd op zoek naar nieuwe klanten om zo ons platform te vergroten en te verbeteren en zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze apparatuur. Wij willen met name onze diode laser voor ontharing onder aandacht brengen en onze nieuwste aanwinst: de eLIGHTs. Dit Italiaanse apparaat bevat drie gezichtsbehandelingen: cleanser (exfoliation), Mesoderma en dimil botox (ogen/lippen en wangen)

Wat is jullie leukste herinnering aan de vorige editie van Beauty Days ?
Als wij terug kijken naar vorig jaar kijken wij terug op een geslaagde editie, waar wij een mooie lange stand hadden waar wij verschillende behandelingen live hebben uitgevoerd onder toeziend oog van de beursbezoekers. Een andere pluspunt was de goede bereikbaarheid van de beurs.

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top