10 januari 2022 | Beauty & Hair Talk

Beursnieuws

Honma Tokyo / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Fernanda Smits van Honma Tokyo.

Lees verder »
Beursnieuws

Sweet Rumour / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour.

Lees verder »
Beursnieuws

Beauty & Hair talk met presentaties van Google en Sweet Rumour

Het beursteam van Beauty Days en The Hair X-perience organiseert op maandag 10 januari 2022 een nieuwe editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’. Tijdens deze online talkshow komen Lisa Dijkstra van de Google Digitale Werkplaats en Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour aan het woord.

Lees verder »
Beursnieuws

Beauty Days Gorinchem gaat online verder

De komende editie van het vakevent Beauty Days die gepland stond op 22, 23 en 24 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem gaat niet door. Als organisatie hebben wij dit besluit genomen na intensieve gesprekken met vertegenwoordigers uit de beauty community.

Lees verder »

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top