10 januari 2022 | Beauty & Hair Talk

Interesse in deelname aan Beauty & Hair Talk?

Op maandag 10 januari 2022 staat Beauty & Hair Talk op de planning; de online talkshow voor alle beauty- en hair professionals. Deze online talkshow wordt georganiseerd door het team van de vakbeurzen Beauty Days en The Hair X-perience. Aan de hand van een hoogwaardig en afwisselend programma willen wij de beauty- en hair professionals op de hoogte brengen van de laatste trends en ontwikkelingen uit de branche. Ben jij benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? Lees dan snel verder. 

Waarom deelnemen?
Tijdens deze vreemde tijden zonder fysieke beauty- en kappersbeurzen, zijn we gestart om een online platform op te zetten voor alle beauty en hair professionals van Nederland, waarin we vak gerelateerde kennis met elkaar delen. Via onze online talkshow bieden wij vele mogelijkheden voor jou als bedrijf, ook als fysiek bij elkaar komen niet mogelijk is. Tijdens de talkshow gaan we samen met onze partners in op vakgerichte thema’s, behandelen we verschillende trends en geven we tips op het gebied van (salon)marketing en ondernemen. Daarnaast biedt de online talkshow de mogelijkheid om direct in contact te komen en vragen te stellen aan de kijkers thuis

Wat is jouw voordeel?
Samen met jou kijken we graag naar de toekomst! Voor de volgende uitzendingen van Beauty & Hair talk op zowel 10 januari als 12 april zijn we nog op zoek naar inspirerende partners zoals jouw bedrijf. Je verbinden aan de show heeft verschillende voordelen. Naast dat je zichtbaar bent tijdens de talkshow word je ook meegenomen in de promotiecampagne voorafgaand en na afloop. Via e-mail, social media en op de websites van Beauty Days en The Hair X-perience zullen we promoten dat jullie aanwezig zijn tijdens Beauty & Hair Talk. Het is mogelijk om jouw bedrijf in de spotlight te zetten of juist een innovatief of nieuw product te introduceren. De talkshow is een mooie manier om zichtbaar te zijn bij jouw (potentiële)klanten. Wil je graag tijdens de talkshow van 10 januari al zichtbaar zijn? Dan hebben wij nog verschillende mogelijkheden. Bekijk via de onderstaande button het totale overzicht van deelname mogelijkheden. 

Scroll naar top