Praktische info

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207HZ Gorinchem

Zaterdag 18 januari 2020
Zondag 19 januari 2020
Maandag 20 januari 2020

Alle dagen van 10:00 - 17:00 uur
Toegang vanaf 16 jaar

Wi-Fi evenementenhal Gorinchem

Gratis Wi-Fi

Pin of cash evenementenhal Gorinchem

Pinnen en contant

bewaakte garderobe beauty days beurs

Bewaakte garderobe

Laadpaal elektrische auto's evenementenhal gorinchem

10 oplaadpunten

parkeerplekken evenementenhal gorinchem

2200 parkeerplaatsen

catering beauty days beurs

Catering

Hoe kom ik bij Evenementenhal Gorinchem?

Met de auto

Vanuit richting Breda, Rotterdam, Utrecht
Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen
Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem kost € 7,- per dag.

Taxi

Wil je gebruik maken van een taxi? Boek jouw taxirit heel eenvoudig online via Sneleentaxi. Je profiteert van een scherp tarief, tot 17% goedkoper dan de meterprijs. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Evenementenhal Gorinchem is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf station Gorinchem sta je met de Qbuzz Stadsbuzz 1 binnen 15 minuten voor de deur van de Evenementenhal.

TOEGANGELIJKHEID MINDERVALIDEN

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vind je invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Scroll naar top

NIEUW: Najaarseditie Beauty Days in Evenementenhal Gorinchem

Op 29, 30 en 31 augustus wordt dit jaar voor het eerst de najaarseditie van Beauty Days georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met dit vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent van Nederland.

De najaarseditie Beauty Days komt voort uit de verplaatsing van de editie in Hardenberg, die op 16 en 17 mei plaats zou vinden. De nieuwe editie heeft geen invloed op de vertrouwde editie in januari.