Sweet Rumour / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. De online talkshow is van 19.30 tot 21.00 uur en gratis bij te wonen na aanmelding via de website van Beauty Days of The Hair X-perienceTijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel.

Sweet Rumour Amsterdam is een stadse vrouw. Twee, om precies te zijn… Neja en Mel zijn de ondernemers, professionals, moeders en vrienden achter Sweet Rumour.

“We maakten kennis met supplementen toen we de uitdaging aangingen om een drukke professionele levensstijl en een actief sociaal leven met jonge kinderen in evenwicht te brengen. Je moe voelen en er vermoeid uitzien, een doffe huid, het hebben van dun haar, dit is het nieuwe normaal dachten we. Vrienden, schoonheidsspecialisten en gezondheidswerkers kwamen steeds met verschillende voedingssupplementen, maar de markt is verwarrend en een goede routine vereist het nemen van meerdere pillen per dag. Daarom hebben we samengewerkt met internationaal gerenommeerde experts om een goed onderzocht alles-in-één supplement voor stedelijke vrouwen te ontwikkelen. We weten namelijk dat we niet de enigen zijn die alles willen hebben.”

Namens Sweet Rumour zal tafelgast Liesbeth Engelchor aanwezig zijn tijdens Beauty & Hair Talk op 10 januari 2022.

Zij gaat het inhoudelijk hebben over schoonheidssupplementen en de Daily Nectar: is het een hype of juist de nieuwe routine? Liesbeth zal meer vertellen over welke supplementen belangrijk zijn voor de huid en benoemt de voordelen van de verkoop van schoonheidssupplementen voor schoonheidssalons en gespecialiseerde huidverzorgingswinkels. 

Wil jij je in dit onderwerp verdiepen en alles te weten komen over de werking van supplementen, meld je dan nu gratis aan voor de Beauty & Hair Talk!

 

Liesbeth Engelchor

Sweet Rumour Amsterdam

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top