Google Digitale werkplaats / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. De online talkshow is van 19.30 tot 21.00 uur en gratis bij te wonen na aanmelding via de website van Beauty Days of The Hair X-perience. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel.

Één van deze sprekers is Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats. Zij geeft praktische tips & tricks voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines, met een speciale focus op de lokale zoekopdrachten. Van het bereiken van je potentiële klanten door de integratie van de juiste zoekwoorden tot het delen van relevante informatie en foto’s via jouw bedrijfsprofiel op Google. 

Nederlandse ondernemers staan wereldwijd bekend als goede starters, maar als het gaat om groei blijven we soms wat achter ten opzichte van andere Europese landen. Daarom wil Google ondernemers die willen groeien ondersteunen door het kosteloos aanbieden van kennis.

Dit doen zij in samenwerking met een aantal mooie internationale bedrijven waardoor in 2015 de eerste Digitale Werkplaats in Eindhoven van start is gegaan.

De Digitale Werkplaats is een online platform waar Google haar kennis deelt en je door het volgen van verschillende online workshops en cursussen je kennis als ondernemer kunt verbreden. Op het gebied van online marketing, persoonlijke vaardigheden en ontwikkeling speelt Google in op de behoefte van de ondernemers in Nederland. En dit alles wordt ook nog eens gratis aangeboden!

Tijdens onze Beauty & Hair Talk op 10 januari is Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats één van onze tafelgasten. Zij geeft praktische tips & tricks voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines, met een speciale focus op de lokale zoekopdrachten. Van het bereiken van je potentiële klanten door de integratie van de juiste zoekwoorden tot het delen van relevante informatie en foto’s via jouw bedrijfsprofiel op Google.

Ook geeft Lisa tips voor het bepalen van de voor jou relevante social media kanalen op basis van jouw doelgroep. Ze legt daarnaast het belang van thema’s en het gebruiken van een social media kalender uit.

Daarnaast haakt Lisa in op de verhalen van de aanwezige ondernemers tijdens Beauty & Hair Talk, zodat jij je voordeel kunt doen met haar online marketing tips.

Dus wil jij je online vindbaarheid vergroten in deze roerige tijden en heb je hier vragen over? Meld je dan nu gratis aan voor de Beauty & Hair Talk zodat Lisa je verder kan helpen!

Ook heeft Google Digitale werkplaats een extraatje voor iedereen die de uitzending bijwoont, zorg dus dat je erbij bent!

Lisa Dijkstra

Google Digitale Werkplaats

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top