Beauty & Hair talk met presentaties van Google en Sweet Rumour

Het beursteam van Beauty Days en The Hair X-perience organiseert op maandag 10 januari 2022 een nieuwe editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’. Tijdens deze online talkshow komen Lisa Dijkstra van de Google Digitale Werkplaats en Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour aan het woord. De online talkshow is van 19.30 tot 21.00 uur en gratis bij te wonen na aanmelding via de website van Beauty Days of The Hair X-perience

Tijdens Beauty & Hair Talk geeft Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats je praktische tips & tricks voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines, met een speciale focus op de lokale zoekopdrachten. Van het bereiken van je potentiële klanten door de integratie van de juiste zoekwoorden tot het delen van relevante informatie en foto’s via jouw bedrijfsprofiel op Google. Ook geeft Lisa tips voor het bepalen van de voor jou relevante social media kanalen op basis van jouw doelgroep. Ze legt daarnaast het belang van thema’s en het gebruiken van een social media kalender uit. Ook haakt Lisa in op de verhalen van de aanwezige ondernemers tijdens Beauty & Hair Talk, zodat jij je voordeel kunt doen met haar online marketing tips.

De tweede spreker tijdens deze Beauty & Hair Talk is Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour. Zij gaat het hebben over schoonheidssupplementen: een hype of de nieuwe routine? Liesbeth zal meer vertellen over welke supplementen belangrijk zijn voor de huid en benoemt de voordelen van de verkoop van schoonheidssupplementen voor schoonheidssalons en gespecialiseerde huidverzorgingswinkels. Zeer binnenkort wordt er nog een extra tafelgast bekend gemaakt, zorg dat je op de hoogte blijft via onze social media kanalen.

Beauty & Hair Talk is een initiatief van beursorganisator Easyfairs en wordt mede mogelijk gemaakt door haar partners Google en Top Hair Magazine. Aanmelden voor de online talkshow op maandag 10 januari kan via de knop hieronder.

Liesbeth Engelchor

Sweet Rumour

Lisa Dijkstra

Google Digitale Werkplaats

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top