Beauty Days Gorinchem gaat online verder

De komende editie van het vakevent Beauty Days die gepland stond op 22, 23 en 24 januari 2022 in Evenementenhal Gorinchem gaat niet door. Als organisatie hebben wij dit besluit genomen na intensieve gesprekken met vertegenwoordigers uit de beauty community. “Zowel aan exposanten als aan bezoekerskant hebben wij te maken met een terughoudendheid om te investeren. Dit betekent dat wij geen goed, representatief event kunnen organiseren. Als organisatie betreuren wij dit besluit enorm.

De laatste editie van Beauty Days in Gorinchem was in januari 2020. Na deze datum is de vakbeurs meerdere keren noodgedwongen verplaatst. Er wordt nog geen nieuwe datum voor de fysieke editie van Beauty Days bekend gemaakt. De organisatie gaat zich nu focussen op de online talkshow Beauty & Hair Talk die gepland staat voor maandag 10 januari 2022 van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze online talkshow, met een zeer aantrekkelijk programma,  worden er verschillende onderwerpen uit de branche besproken. Ook kunnen wij trots vermelden dat Google als partner aansluit bij deze talkshow.

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top