Honma Tokyo / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. De online talkshow is van 19.30 tot 21.00 uur en gratis bij te wonen na aanmelding via de website van Beauty Days of The Hair X-perienceTijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel.

Fernanda Smits, kapster, docent en ondernemer bij FS Cosmetics B.V.

Vertegenwoordigt in Europa het merk Honma Tokyo en daarnaast in Nederland ook Olívia Garden en Hector. Erg mooie merken waar ze zich graag voor inzet.

Honma Tokyo is een merk waarbij ze als basis de beste ingrediënten gebruiken die de Braziliaanse Amazone te bieden heeft, dit combineren ze met hoogstaande Japanse technologie om te komen tot producten met een veilige en gezonde formule voor klant en professional. Het doel is om producten te blijven ontwikkelen die innoveren met een gunstige werking en telkens een beter resultaat opleveren dat aansluit bij de internationale cosmeticamarkt.

Fernanda is een specialist in Keratine en Collageen behandelingen, tijdens Beauty & Hair Talk laat Fernanda ‘live’ zien hoe zo’n behandeling werkt en geeft ze gouden tips & tricks om de beste resultaten te behalen.

Ook gaan we het hebben over wat nou wel en niet waar is over Keratine en Collageen, is het een trend of niet? Daarnaast gaan we met Fernanda in gesprek over haar kennis met betrekking tot duurzaamheid en diervriendelijkheid, dit is een hottopic wat bij veel kappers en hun klanten leeft.

Een ding kan ze wel alvast vertellen: kennis is macht, doe niet te kort aan je eigen kennis en ook zeker niet aan de kennis in je salon!

Wil jij je in dit onderwerp verdiepen en alles te weten komen over de werking van supplementen, meld je dan nu gratis aan voor de Beauty & Hair Talk!

Fernanda Smits

Honma Tokyo

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top