10 januari 2022 | Beauty & Hair Talk

Blogs

Ontdek de manieren om jouw salon (weer) te laten groeien

GORINCHEM – Het beursteam van The Hair X-perience en Beauty Days organiseert op maandag 7 juni een webinar met Loes Rikkers, salon marketing expert en eigenaar van ARCH opleidingen. Belangstellenden kunnen dit webinar gratis bijwonen, vooraf aanmelden via de website van The Hair X-perience of Beauty Days is verplicht. Tijdens dit webinar vertelt Loes Rikkers meerdere manieren om je salon (weer) te laten groeien. Het webinar is op 7 juni te volgen van 20.00 tot 21.00 uur.

Lees verder »
Blogs

De combinatie tussen social media en Google

De website staat, je instagram account is ongoing en nu moeten de bezoekers en klanten op je afkomen. Helaas.. dit is meestal niet hoe het werkt. Er wordt vaak zoveel tijd, moeite en geld gestopt in het maken van een prachtige website, zonder na te denken over hoe er uiteindelijk bezoekers op terecht komen. Dit valt onder online marketing; hoe ga je mensen online bereiken en omzetten tot een klant?

Lees verder »
Exposantennieuws

Winactie Beauty pillow

Met de Beauty Pillow Champagne kussensloop slaap je jezelf mooi! Een goede nachtrust is van groot belang, het wordt niet voor niets “beauty sleep” genoemd. Ons drukke leven doet ons steeds meer beseffen dat een goede nachtrust van groot belang is. Met Beauty Pillow krijg je de heerlijke slaapmomenten die zo belangrijk zijn en die jij verdient. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij.

Lees verder »
Exposantennieuws

Het geheim van mooi ouder worden

Inmiddels weten de meesten wel dat zowel roken als slechte eet- en drinkgewoonten van invloed zijn op ons lichaam van binnenuit. Wat zich vertaalt in o.a. een onzuivere huid, verminderde elasticiteit en een grauwe huidskleur.

Lees verder »
Exposantennieuws

Natuurlijke cosmetica van Belleza Violeta

Bij natuurlijke cosmetica gaan we doorgaans uit van de ingrediënten uit de eerste groep. De producten van Belleza Violeta bevatten 95% tot 98,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 100% natuurlijk is nauwelijks haalbaar, dan zou je een product maar enkele dagen kunnen gebruiken, een product kan nu eenmaal niet zonder conservering wat zeer belangrijk is om de groei van bacteriën, schimmels en gisten tegen te gaan.

Lees verder »

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top