Ontdek de manieren om jouw salon (weer) te laten groeien

GORINCHEM – Het beursteam van The Hair X-perience en Beauty Days organiseert op maandag 7 juni een webinar met Loes Rikkers, salon marketing expert en eigenaar van ARCH opleidingen. Belangstellenden kunnen dit webinar gratis bijwonen, vooraf aanmelden via de website van The Hair X-perience of Beauty Days is verplicht. Tijdens dit webinar vertelt Loes Rikkers meerdere manieren om je salon (weer) te laten groeien. Het webinar is op 7 juni te volgen van 20.00 tot 21.00 uur.

Normaal gesproken lenen onze beurzen zich uitstekend voor het delen van kennis, maar helaas hebben we in het afgelopen jaar geen beurzen kunnen en mogen organiseren door de gevolgen van Covid-19. Nu we de kennis tijdelijk even niet op onze beurzen kunnen delen, brengen we de kennis naar de mensen in de huiskamer of in de salons. Wij zien het als onze taak om ook in coronatijd onze bezoekers te voorzien van kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de beauty- en hairsector. Vandaar dit webinar die wij gratis aanbieden, ook als blijk van waardering voor het vertrouwen en de loyaliteit van al onze bezoekers.

Beautyprofessionals helpen met tips & tricks
Loes Rikkers kijkt enorm uit om zoveel mogelijk bezoekers van The Hair X-perience en Beauty Days digitaal te ontmoeten tijdens het webinar. “Ik wil niets liever dan al deze professionals helpen, zodat ze een shortcut hebben naar het succes met hun salons, zodat ze niet alle fouten maken die ik en de meeste startende salons maken. Al 12 jaar geef ik vakopleidingen met mijn bedrijf ARCH opleidingen. In de vakopleiding maak ik een cursist niet alleen een kei in het vak, maar leer ik ze ook hoe ze met hulp van marketing en ondernemersvaardigheden succesvol hun bedrijf opzetten. Als salon marketing expert help ik ook bestaande salons met het opbouwen en groeien van hun bedrijf. Door slimmer te gaan werken en niet harder. ‘I practise what I preach’, alle kennis die ik doorgeef is uit eigen ervaringen ontstaan. Uit mijn ervaring is mijn missie ontstaan om zoveel mogelijk salons te helpen en te motiveren om hun volle potentie als beauty ondernemer te benutten en om succesvol je salon op te bouwen waar je goed van kan leven.”

Het webinar wordt live uitgezonden vanuit de Next Level Studio in Evenementenhal Gorinchem, de thuisbasis van The Hair X-perience en Beauty Days. Tijdens het webinar is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen aan Loes Rikkers. Belangstellenden dienen deze webinar willen bijwonen op maandagavond 7 juni kunnen zich vanaf nu aanmelden via de onderstaande button.

Herstart van het nieuw beursseizoen
Verder zijn de voorbereidingen voor de herstart van het beursseizoen ook in volle gang. Beursorganisator Easyfairs spreekt het vertrouwen uit dat vanaf juli beurzen weer georganiseerd mogen worden. Dat betekent dat Beauty Days te bezoeken is op 4, 5 en 6 september 2021 en The Hair X-perience op 5 en 6 september 2021. Beiden zijn te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top