Natuurlijke cosmetica van Belleza Violeta

Cosmetica producten bevatten verschillende ingrediënten zoals:

  • Natuurlijke of organische ingrediënten zoals hydrolaten, plantaardige en etherische oliën.
  • Mineralen stoffen zoals aardolie en paraffine.
  • Synthetische of kunstmatige stoffen zoals nylon, plastic of siliconen.

Bij natuurlijke cosmetica gaan we doorgaans uit van de ingrediënten uit de eerste groep. De producten van Belleza Violeta bevatten  95% tot 98,6%  ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

100% natuurlijk is nauwelijks haalbaar, dan zou je een product maar enkele dagen kunnen gebruiken, een product kan nu eenmaal niet zonder conservering wat zeer belangrijk is om de groei van bacteriën, schimmels en gisten tegen te gaan.

Op 1 product na zijn de producten ook Vegan. Onze lipbalm bevat bijenwas omdat deze hydraterende componenten bevat die ervoor zorgen dat de huid van de lippen vocht vasthouden. Ook geeft het een beschermde laag tegen kou en andere weersinvloeden waardoor je minder snel last hebt van een droge huid of schrale lippen.

Belleza Violeta is gebaseerd op de kracht van de natuur, zit boordevol natuurlijke actieve ingrediënten die goed matchen met de huid.

Een keurmerk op onze producten dat ze Biologisch of Vegan zijn hebben we bewust niet daar het product daardoor een stuk kostbaarder zou worden. Wij gaan niet voor niets voor een simpele verpakking en een eerlijke prijs.

De natuur geeft ons prachtige ingrediënten met heilzame en verzorgende waarden.

Belleza Violeta geeft de huid weer de energie en de kracht die het verdient!

Voor meer informatie over de producten -en of de speciale behandelprotocollen kun je een kijkje nemen op bellezavioleta.nl

Deze site is puur informatief voor de consument, deze kunnen niet via een directe webshop inkopen maar exclusief via de schoonheidsspecialist.

Wij leveren alleen aan gediplomeerde schoonheidsspecialistes en aan specialistes in opleiding welke een inlog kunnen opvragen via: zakelijk.bellezavioleta.nl

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top