Beauty Days Gorinchem legt goed fundament voor de toekomst

GORINCHEM – De afgelopen editie van Beauty Days in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen, dat laat beursorganisator Easyfairs weten. Meer dan 4.500 beauty professionals kwamen op 18, 19 en 20 januari op het event af. “We kijken terug op een zeer geslaagde editie en hebben een goed fundament voor de toekomst gelegd. Deze editie zijn we gegaan voor een kwalitatief aanbod van leveranciers, maar ook voor variatie en de juiste afspiegeling. Hierdoor trokken we ook de juiste bezoekers en daar waren exposanten erg te spreken over”, zegt Corine Visser, Eventmanager van Beauty Days. “Dit blijkt ook uit het aantal inschrijvingen die we al voor 2021 hebben mogen ontvangen.” 

Een nieuw initiatief op Beauty Days was de smartbadge technologie. Iedere bezoeker ontving bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge konden bezoekers stands van exposanten scannen waarin ze geïnteresseerd waren en graag meer informatie over wilden ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontving de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand had. Visser: “Dit werd ontzettend goed ontvangen door zowel bezoekers als exposanten, plus de uitleg die iedereen kreeg over het proces van deze technologie. Hiervoor hadden we een fraai ingerichte Welcome Area waar iedere bezoeker zijn badge ontving en persoonlijke uitleg kreeg over het gebruik.”

Tijdens de beurs gaven bezoekers aan dat de smartbadge ertoe leidt dat ze eerder geneigd zijn om stands te scannen in plaats van een folder of iets dergelijks mee te nemen. “En dat is natuurlijk extra aantrekkelijk voor exposanten, want hierdoor neemt het aantal interessante leads toe. Er waren zelfs uitschieters van ver boven de driehonderd keer. Dat hadden we misschien gehoopt, maar vooraf nooit durven denken”, aldus Visser.

Ook het omvangrijke kennisprogramma waar Beauty Days inmiddels bekend om staat, werd volgens Easyfairs positief ontvangen. Vele onderdelen uit het programma konden rekenen op de nodige belangstelling, zoals een presentatie over social media, een training over productverkoop en de demonstraties op het gebied van wenkbrauwstyling. Voor de komende edities van Beauty Days zal het kennisprogramma iedere keer terugkeren met onderdelen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften vanuit de bezoekende beauty professionals.

Beauty Days Hardenberg 2020

De eerstvolgende editie van Beauty Days is op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 in Evenementenhal Hardenberg. Op Beauty Days Hardenberg kunnen bezoekers hun favoriete producten inkopen voor het nieuwe zomerseizoen. Ook worden op de beurs de nieuwste producten, technieken en behandelingen getoond en krijgt iedere beauty professional tijdens een inspirerend programma handvaten voor het runnen van een succesvolle salon. Daarnaast zal ook de smartbadge terugkeren. Voor meer informatie: www.beautydays-hardenberg.nl.

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Laat een reactie achter

Scroll naar top