Bellabaci Nederland In The Picture

Maak kennis met Rochelle van Doorn van Bellabaci Nederland. Zij brengt al 10 jaar de Bellabaci Cupping Massage op de Nederlandse markt en geeft workshops door heel Nederland. Ze verkoopt al jaren een brede selectie van cups, handschoenen, ijstools, etherische oliën en richt zich ook op voetverzorging met het merk Mediheel. Daarnaast is ze met Bellabaci sinds 1 oktober gestart met de Bellabaci Academie. 

Bellabaci Nederland Rochelle van Doorn

Wat voor producten hebben jullie zoal? 
Rochelle vertelt: ‘Bellabaci verkoopt verschillende soorten cups namelijk de body-, super-, facial– en bambino facial cupsNaast de brede selectie van cups, verkopen wij ook Genies, reinigings- en koperen scrubhandschoenen, etherische oliën, ijstools zoals de Cryoglobes, de Vit-Ice en vanuit de Ayurveda mondspoelingen Cocobaci.’

Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen Bellabaci? 
‘De laatste productlanceringen die wij hebben gedaan zijn de Genies in nieuwe verpakkingen, de Genie zonder etherische oliën, gefractioneerde kokosnoot olie, de Cryoglobes en cryotherapie voor het gezicht.’ zegt Rochelle. ‘Ook hebben wij per 1 oktober 2019 een nieuw concept gelanceerd, namelijk de Bellabaci Academie. Een website voor consumenten waar zij een 8 weken online workshop kunnen volgen over hoe zij het beste de cups kunnen gebruiken. Daarnaast worden ze begeleid door mij om een beter resultaat te behalen. Ook de professional profiteert hiervan, want als zij bij ons na de basis Workshop, de Expert workshop hebben gevolgd, kunnen zij gratis de workshop cadeau geven aan hun klant als zij een kuur hebben gekocht. Hierdoor hoeft de professional ook geen grote voorraad aan te leggen, maar krijgt toch provisie als de klant bij ons koopt. De consument kan kiezen uit zes cupping workshops, namelijk:

1. Cellulite Be Gone Workshop (in de strijd tegen cellulite)
2. Skin Get A Life Anti-Aging Workshop
3. Stress No More Workshop
4. Circuflow Workshop (circulatie)
5. Bye Bye Belly blues Workshop (buikklachten)
6. Hello Body Mechanic Workshop (pijnklachten)

 Waarom doen jullie mee aan Beauty Days Gorinchem 2020? 
‘Meedoen met Beauty Days is voor ons altijd weer contact hebben met onze vaste klanten, maar ook om nieuwe klanten te ontmoeten. Beide kunnen vragen stellen over de producten, maar natuurlijk ook het product ervaren en eventueel inkopen. Daarnaast is het superleuk om mooie verhalen te horen over wat cupping allemaal doet voor hun klanten. Ik hoop daarom iedereen weer te mogen ontmoeten en mocht je de massage willen ervaren, dan kun je natuurlijk komen liggen voor de demonstraties die wij geven’ 
Aldus Rochelle. 

Neem een kijkje op www.bellabaci.nl voor professionals en www.bellabacicupping.nl voor consumenten. Je kunt Bellabaci Nederland ook vinden tijdens Beauty Days Gorinchem op 18, 19 en 20 januari 2020 in Evenementenhal Gorinchem. 

Bellabaci behandeling opleiding cups

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top