In The Picture: Utsukusy Cosmetics

Deze week zetten we weer een exposant van de komende editie van Beauty Days in het zonnetje met ‘In The Picture’. Ditmaal is het Utsukusy Cosmetics. We spraken met Ellen Stevens en Ilona Montforts.

Wie zijn jullie en wie is Utsukusy Cosmetics?

Ellen: Ik ben Ellen Stevens en samen met Ilona ben ik eigenaresse van Utsukusy Cosmetics Nederland. Ik ben ondertussen al bijna 25 jaar schoonheidsspecialiste en verzorg de praktijk massages en huidverbetering trainingen voor de schoonheidssalons die met Utsukusy werken.

Ilona: Mijn naam is Ilona Montforts en samen met Ellen run ik Utsukusy Nederland. Wat we doen is huidverbeterende behandelingen bieden gecombineerd met een wellness ervaring. Zelfs een microneedling behandeling gaat bij ons gepaard met een intuïtieve massage zodat onze salons complete behandelingen kunnen bieden die voor de klant net dat beetje extra hebben. De zogeheten ‘Liefdevolle behandelingen’ met een zichtbaar resultaat.

Onze aanpak is persoonlijk, zo kennen we al onze salons en denken we graag met hen mee, zodat zij hun klanten het beste van het beste kunnen bieden!

Waarom doen jullie mee aan Beauty Days Gorinchem? 

Ellen: We willen op deze manier meer mensen kennis laten maken met de prachtige producten, rituelen en behandelmethoden van Utsukusy. We hebben echt een mooie vorm van behandelen te bieden en daarmee willen we op de beurs graag inspireren.

Ilona: Beauty Days is voor ons een gezellige beurs met een gemoedelijke en positieve sfeer. Dit is mogelijk omdat de organisatie echt aan ieder detail heeft gedacht! Beauty Days is een beurs waar wij ons thuis voelen. De organisatie past bij ons bedrijf: een echte samenwerking en persoonlijk contact en dat vertaalt zich op de beursvloer. De schoonheidsspecialisten die deze beurs bezoeken zijn ook op zoek naar dat stukje meerwaarde in plaats van naar een gelikt verkooppraatje.

Wat mogen bezoekers van jullie verwachten?

Ellen: We lanceren onze nieuwste producten & behandelingen en geven in onze stand demonstraties zodat iedereen de Utsukusy behandeling kan beleven.

Ilona: Op deze beurs lanceren we onze nieuwe Hyalu-in lipbehandeling; een hydraterende microneelding behandeling voor de rokerslijntjes, neus-lip plooi en de lippen zelf. Daarnaast laten we onze Amaterasu wellness lichaamsbehandeling zien. Onze top therapeuten Anne-Gerrit en Hendrika van NiHna in Drachten demonstreren deze behandeling op onze stand. Ik zou zeggen, kom het vooral ervaren en bekijken! Uiteraard is het ontmoeten van onze bestaande en ook potentiële klanten een belangrijke reden om erbij te zijn.

In 2019 namen jullie ook deel aan Beauty Days, wat is jullie leukste herinnering?

Ellen: Ik vond vooral de service vanuit de organisatie super. De sfeer van Beauty Days voelt gemoedelijke en persoonlijk en minder massaal dan andere beurzen. We kregen een mooi podium op het Beauty Plein om onze nieuwste behandeling te demonstreren, onze microneedling pen gecombineerd met elektroporatie.

Ilona: Een van mijn leukste herinneringen van de vorige beurs is van de demonstraties die we mochten geven op het Beauty Plein. Zulke dingen zijn ook voor ons altijd wel spannend hoor! Komt er wel iemand kijken? Vinden ze het wel wat? Uiteindelijk hebben we het ontzettend leuk gehad, er kwamen meer dan genoeg geïnteresseerde schoonheidsspecialisten kijken en er was een hele leuke interactie. Deze foto van tijdens de presentatie spreekt boekdelen. En weet je wat? We hebben echt hele leuke, enthousiaste en trouwe nieuwe klanten aan Beauty Days overgehouden!

Meer weten? www.utsukusy.nl 

 

 

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top