In the picture: Maz Beautyland

Wie zitten er achter MAZ Beautyland?

Onze namen zijn Boy en Joyce Voogt en wij runnen samen met ons team ons bedrijf ‘MAZ Beautyland’. Wij zijn een groothandel die alles leveren voor de Beauty Branche. MAZ Beautyland staat voor ‘Mooi van A tot Z’. Niets is te gek bij ons van nagelstyling tot pedicuretangen en behandelstoelen.

Waarom nemen jullie deel aan Beauty Days?

Wij staan elk jaar op Beauty Days in Gorinchem omdat de sfeer heel gemoedelijk is. Naast hard werken is het voor ons erg leuk om onze vaste webshop klanten live te zien. Ook vinden wij het belangrijk dat onze klanten een gezicht hebben bij ons als team. Daarnaast laten we graag zien welke merken wij in huis hebben en hoe deze werken.

Voordelen van een bezoek aan Beauty Days 

Het zelf ervaren op een beurs zorgt er vaak voor dat salons zelf de kwaliteit kunnen ervaren van de producten waar wij zo enthousiast over zijn.
We lanceren samen met onze merken veel nieuwe nagelproducten. Daarnaast proberen wat variatie op onze stand te creëren een soort wellness plein voor iedereen.
We hebben bijvoorbeeld Nailit Products voor de nagelstyliste, HFL Laboratories voor de pedicure, Skin Candy ontharing, One Minute Manicure met een heerlijke handschrub.
Alle producten kun je bij ons zelfs ervaren in de stand, denk hierbij aan het scrubben bij onze wasbakken, of je laten ontharen met Skin Candy en natuurlijk onze nailbar.

Onze leukste herinnering aan de vorige editie

Onze leukste herinnering is dat het een druk bezochte maar ook gemoedelijke beurs is. We hebben echt tijd voor de klant en onderling met alle standhouders is het altijd gezellig.

Vond je dit artikel leuk? Deel het met onderstaande kanalen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Laat een reactie achter

Scroll naar top