Bezoekers

SmartBadge

Maak kennis met de Smartbadge technologie!

Vanaf komende editie van Beauty Days wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de Smartbadge technologie kan jij op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt.

Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Zelfs als er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan je als bezoeker wel de relevante informatie verzamelen. Met de komst van de Smartbadge technologie loop je zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Hoe werkt het?

  1. Raak de badgelezer van de exposant aan met jouw badge – Het groene licht gaat aan en je hoort een geluid.
  2. Je ontvangt later op de dag alle verzamelde exposanteninformatie.
Easyfairs Marketingtool EasyGo Smartbadge

De voordelen voor jou!

  • Je badge is jouw virtuele draagtas tijdens je beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!
  • Je weet perfect welke stands je bezocht hebt. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van je bezoek.
  • Geen spam - jij ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin je interesse hebt getoond.
  • Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die je bezocht hebt.
Scroll naar top

NIEUW: Najaarseditie Beauty Days in Evenementenhal Gorinchem

Op 29, 30 en 31 augustus wordt dit jaar voor het eerst de najaarseditie van Beauty Days georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met dit vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent van Nederland.

De najaarseditie Beauty Days komt voort uit de verplaatsing van de editie in Hardenberg, die op 16 en 17 mei plaats zou vinden. De nieuwe editie heeft geen invloed op de vertrouwde editie in januari.