Bezoekers

Waarom bezoeken?

Hierbij een korte terugblik van de eerste beursdag. Op 18, 19 en 20 januari 2020 vindt Beauty Days plaats in Evenementenhal Gorinchem. Je hebt nog twee dagen om Beauty Days te komen bezoeken. Deze laagdrempelige beurs is hét moment om in te kopen voor het voorjaar. Ontdek een gevarieerd aanbod van leveranciers en de laatste trends en noviteiten uit jouw vakgebied. Het uitgebreide programma biedt handvaten om jouw salon nog succesvoller te maken, praktische demo’s van de (nieuwste) behandelingen & technieken, vakinhoudelijke lezingen, én leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses. 

Het inkoopmoment voor 2020

Na de drukke feestdagen kun je in een ontspannen setting tegen de beste aanbiedingen producten voor het nieuwe jaar inkopen. Op Beauty Days vind je een ruime keuze aan leveranciers, groothandels en fabrikanten.

Het alles-in-één beauty event

Beauty Days Gorinchem is de plek waar je niet alleen voordelig kunt inkopen maar ook de laatste trends & noviteiten ziet, praktische kennis opdoet én leuke workshops volgt over persoonlijke ontwikkeling. Kortom, het complete beauty event voor jou!

Bijblijven binnen je vakgebied

Raak op en top geïnspireerd tijdens het uitgebreide programma! Krijg tips & tricks van bekende sprekers uit de branche, laat je bijpraten over de nieuwste behandelingen & technieken en volg leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en interesses.

Op Beauty Days vind je aanbod op het gebied van...

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Gorinchem vindt Beauty Days ook eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 16 en 17 mei 2020 is dit vakevent hét ideale inkoopmoment voor de zomer. Bekijk hiernaast de aftermovie van Beauty Days Hardenberg 2019!

Scroll naar top

NIEUW: Najaarseditie Beauty Days in Evenementenhal Gorinchem

Op 29, 30 en 31 augustus wordt dit jaar voor het eerst de najaarseditie van Beauty Days georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met dit vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent van Nederland.

De najaarseditie Beauty Days komt voort uit de verplaatsing van de editie in Hardenberg, die op 16 en 17 mei plaats zou vinden. De nieuwe editie heeft geen invloed op de vertrouwde editie in januari.