Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Beauty professionals uit heel Nederland komen naar Beauty Days om in te kopen voor het nieuwe seizoen. De beurs is voor bezoekers hét moment om kennis & inspiratie op te doen en noviteiten in hun vak te ontdekken. Laat je nieuwste producten zien, biedt unieke aanbiedingen en zorg dat je een bekend gezicht wordt in de markt. Omdat het gros van de bezoekers beslissingsbevoegd is, biedt Beauty Days het juiste publiek om direct zaken mee te doen!

Fototainer selfiewand beauty days gorinchem

Op Beauty Days vind je aanbod op het gebied van...

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Het verkoopmoment voor 2020

Na de drukke feestdagen is het voor beauty professionals hét moment om in te kopen voor het nieuwe jaar en voor jou dus de manier om je producten of diensten te presenteren.

Duizenden kwalitatieve bezoekers

Beauty Days richt zich uitsluitend op professionals uit de beautybranche. Door een scherp uitnodigingsbeleid ontmoet je enkel professionals die de beurs bezoeken op zoek naar producten en noviteiten.

Het complete concept voor jou

Met beauty professionals uit heel Nederland en een uitgebreid programma (waar jij ook deel van uit kunt maken) is Beauty Days hét complete beauty event.

Aftermovie
Beauty Days Gorinchem 2019

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Gorinchem vindt Beauty Days ook eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Hardenberg. Op 16 en 17 mei 2020 is dit regionale vakevent hét ideale verkoopmoment voor de zomer. Interesse? Neem contact op!