Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Beauty Days Gorinchem is het vakevent voor de beauty professional en vindt plaats op 18, 19 en 20 januari 2020. Het laagdrempelige platform is, net na de drukke feestdagen, al jaren hét ideale moment om je (nieuwste) producten te presenteren en te verkopen, én je klantenkring verder uit te breiden. Beauty Days wordt namelijk bezocht door beauty professionals uit heel Nederland die speciaal naar de beurs komen om in te kopen voor het nieuwe seizoen.

Op Beauty Days vind je aanbod op het gebied van...

schoonheidsbeurs schoonheidsinstituut opleiding groothandel schoonheidsspecialiste beauty leverancier

Schoonheid

nagelbeurs nagelgroothandel nagelproducten nagelstyliste nagelstudio starten

Nagelstyling

pedicure beurs groothandel opleiding beauty groothandel

Pedicure

massage vakbeurs wellness vakbeurs welness beurs beauty leverancier groothandel

Massage

visagie opleiding beurs cosmetica groothandel make up groothandel beauty beurs

Visagie

Het verkoopmoment voor het voorjaar

Na de feestdagen komen beauty professionals naar Beauty Days Gorinchem om hun voorraden aan te vullen, in te kopen en inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. Laat je (nieuwste) producten zien, bied unieke aanbiedingen en word een bekend gezicht in de markt.

Het complete vakevent voor de beauty professional

Een gevarieerde beursvloer, de laatste trends & noviteiten en praktische informatie over technieken en behandelingen. Het programma omvat daarnaast leuke workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & interesses en geeft handvaten voor het runnen van een succesvolle salon.

Beauty professionals en leveranciers ontmoeten elkaar

Beauty Days brengt leveranciers en beauty professionals uit heel Nederland bij elkaar. Jaarlijks mag de beurs rekenen op ruim 6.000 bezoekers. 91% van hen is zelfstandig beauty professional en dus beslissingsbevoegd. Het ideale publiek om direct zaken mee te doen.

Aftermovie
Beauty Days Gorinchem 2019

Ook interessant voor jou

Naast de editie in Gorinchem vindt Beauty Days ook eenmaal per jaar plaats in Evenementenhal Hardenberg. Beauty Days Hardenberg, op 16 en 17 mei 2020, is het vakevent voor de beauty professional uit Noordoost-Nederland en al jaren een begrip in de branche. Presenteer en verkoop je (nieuwste) producten op dit laagdrempelige platform én breid je klantenkring in Noordoost-Nederland uit!

Scroll naar top

NIEUW: Najaarseditie Beauty Days in Evenementenhal Gorinchem

Op 29, 30 en 31 augustus wordt dit jaar voor het eerst de najaarseditie van Beauty Days georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Gelijktijdig met dit vakevent voor de beauty professional vindt The Hair X-perience plaats, het enige kappersevent van Nederland.

De najaarseditie Beauty Days komt voort uit de verplaatsing van de editie in Hardenberg, die op 16 en 17 mei plaats zou vinden. De nieuwe editie heeft geen invloed op de vertrouwde editie in januari.