Massagekamer

Bamboe massage

Door: Kathleen Kay
Elke dag om 11:45 uur

Bamboe massage is een nieuwe massage in Nederland en komt oorspronkelijk uit China. Er zijn verschillende massagestokken die gebruikt worden tijdens de lichaams-en/of gelaatmassage voor een diepere ontspanning en wellness beleving. Er wordt een combinatie gegeven van lichaams- en gelaatmassage waardoor deze demonstratie interessant is voor masseurs en schoonheidsspecialisten.

Ayurvedische massage

Door: Kathleen Kay
Elke dag om 13:30 uur

Ayurvedische massage is een vorm van “slow beauty”; alle massagegrepen gaan langzaam en doordacht, zodat de klant extra rustig en ontspannen wordt. De handen en voeten worden in een speciaal massageschaaltje gemasseerd. Deze lichaamsmassage demonstratie inclusief hand en/of voet is interessant voor masseurs en schoonheidsspecialisten.

Workshop Ayurvedische massage

Door: Kathleen Kay
Elke dag om 15:00 uur

Workshop Massageschaaltje volgens de Ayurvedsiche methode. Het massageschaaltje kan zowel op de huid als over de kleding uitgevoerd worden. Tijdens de workshop wordt bij elkaar gewerkt op de rug, nek en schouders en over de kleding heen.

Demo magneet massage

Door: Jeannette Bal
Elke dag om 11:00 & 14:15 uur

Demo's Magneet Massage van Top tot Teen, toe te passen door masseurs, schoonheidsspecialistes en pedicures. Kortom voor iedereen die in de wellness branche werkzaam is, aangepast aan elk vakgebied. Laat de magneten voor je werken, zodat je zelfs met pijnlijke handen een massage kunt geven. Aan je klanten geeft een magneetmassage een snellere en diepere ontspanning.

Workshop magneet massage

Door: Jeannette Bal
Elke dag om 12:30 uur

Magneetmassage biedt je op de beurs een workshop aan om kennis te maken met deze vorm van masseren. Na een korte inleiding over de werking van de magneten gaan we snel aan de slag om het zelf te ervaren hoe het is om te geven en te ontvangen. Daarna kun je zelf bepalen of een magneetmassage past bij jou en je klanten. Jeannette Bal heeft deze methode zelf ontwikkeld nadat ze niet meer kon masseren vanwege pijnlijke handen. De magneetmassage is ook voor je klant van toegevoegde waarde omdat het sneller en langer ontspant, de doorbloeding verbetert, op cel niveau doorwerkt en het herstellend vermogen van het lichaam activeert.

Scroll naar top