De Studeerkamer

Lezing Huidverbetering

Door: Cleyo Skin Experts
Elke dag om 11:00 uur

Cleyo Skin Experts en Cleyo Beauty Products met aan het hoofd Leentje Henraat, die al meer dan 14 jaar in haar huidinstituten op de vloer staat en haar franchise-nemers opleidt tot echte skin experts op het gebied van huidverbetering. Huidverbetering is niet alleen een Hype die komt en welke weer gaat. Het is een innovatie die blijvend is en zich continu blijft verbeteren en blijft versnellen om zo je cliënten en klanten beter van dienst te kunnen zijn. Je zult opmerken dat je bij je cliënten en/of klanten extreme resultaten kunt garanderen, waardoor je meer succesvol en onderscheidend bent ten opzichte van je collega’s binnen de beauty branche.

Ben jij de beauty professional die extreme resultaten wil creëren, waardoor je voor je cliënten en/ of klanten enorm waardevol bent? Om zo hun charisma naar boven te halen, zodat ze weer zelfverzekerd en krachtig in het leven staan, dan zie ik je graag bij deze lezing.

Bevorderen van de gezondheid

Door: Mary-Lou Hardy van Geschenk van de Natuur
Elke dag om 12:00 uur

Stralend van binnenuit Als ervaringsdeskundige in het gebruik van de supplementen van doTerra, vertel ik jullie meer over hoe dit ondersteunend kan zijn in het streven naar een goede gezondheid. Hoe is onze omgeving van invloed op ons welbevinden, zowel qua voeding, levensstijl, relaties? Voor mij zijn de dagelijkse supplementen niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik zit beter in mijn vel, mijn huid, haar en nagels zien er beter uit, ik slaap beter kortom een waardevolle aanvulling op mijn dagelijkse voeding.

Training productverkoop

Door: Cleyo Skin Experts
Elke dag om 13:00 uur

Leentje de oprichtster van Cleyo Skin Experts, Cleyo Beauty Products, Cleyo Coaching en Cleyo Franchise, werkt in Europa samen met meer dan 350 bedrijven, CEO’s, bedrijfseigenaren, beauty professionals,schoonheidsspecialistes, kappers, nagelstylistes, huidspecialisten en waardevolle topsporters. Leentje verklaart tijdens deze lezing waarom beauty ondernemers vaak niet bereiken wat echt belangrijk is voor hen. Vervolgens laat zij je zien hoe je in dezelfde tijd meer omzet kunt realiseren. Doormiddel van extra productverkoop en je verkoop naar uitgebreidere en duurdere behandelingen kunt brengen. Hoe je cliënten kunt begrijpen en waarom luisteren zo belangrijk is. Door deze lezing merk je bij jezelf als beauty professional hoe je standaard patronen moet doorbreken en nieuwe patronen kunt implementeren waardoor succes en rust gegarandeerd is. Wij helpen je met het verhogen van jouw omzet.

HOE INTEGER BEN JIJ?
Door de juiste keuzes en stappen te maken, weet je exact wat je pad is om je doelen te bereiken. Geef jij op? Of start jij met je focus te houden op wat je gezegd hebt te gaan doen? Klaar om een nieuw succesvol zakelijk en persoonlijk leven te leiden?! Dan zien wij je graag bij onze lezing.

AOV Profs, arbeidsongeschiktheidsvoorziening

Door: Zelfstandige Professionals
Elke dag om 15:00 uur

Nog niets geregeld voor het geval je arbeidsongeschikt wordt? Dan ben je niet de enige! Voor vele zzp'ers is een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering niet te betalen. Je kunt het ook op een andere manier regelen. Samen met andere ondernemers in Nederland vorm je bij AOV Profs een groep die elkaar financieel ondersteunt. En ondertussen spaar je een mooi bedrag bij elkaar. Hoe dat kan? Kom naar de presentatie van Zelfstandige Professionals!

Scroll naar top