De Tuinkamer

Mindfulness

Door: The House of Growth
Zaterdag en zondag om 12:00 uur

Merk je dat je in het dagelijks leven vaak het gevoel hebt dat je in een tredmolen rondrent. Je probeert aan alle verwachtingen te voldoen maar toch merk je weinig voldoening bij jezelf. Hoe kun je met alle drukte en eisen toch een voldaan gevoel hebben, rust in je hoofd en in je lijf vinden en meer tevreden zijn. In de workshop mindfulness krijg je een aantal tools aangereikt welke je in je dagelijks leven direct kunnen toepassen. De oefeningen dragen bij aan een vitaal gevoel in het dagelijks leven. De deelnemers ervaren hierin hoe zij met enkele principes van Mindfulness kunnen omgaan met drukte, stress en weer in hun kracht kunnen staan.
Host: Natasja van Doesburg van Navado

Social media

Door: The SlowBeauty Group
Elke dag om 13:00 uur

Het geheim van gelukkig zijn

Door: The House of Growth
Zaterdag en maandag om 12:00 uur

Ben je momenteel alle ballen aan het hooghouden en zie je jouw leven aan je voorbij schieten? Wil je weer balans in jouw werk/prive? Wil je niet langer de omstandigheden laten bepalen hoe jij je voelt, maar wil je zelf weer aan het roer komen van jouw eigen leven? Dan is dit je kans! Kom naar de workshop Het geheim van gelukkig zijn. Stap voor stap neemt Wilma je mee op het pad naar jouw geluk. Want ook jij verdient het om gelukkig te zijn. Ontdek het zelf. Voor nu en voor de rest van jouw leven. Want eenmaal het geheim kennende, nemen ze het nooit meer van je af!
Host: Wilma de Gier

Geurbeleving in je salon

Door: Mary-Lou Hardy
Elke dag om 15:00 uur

Mijn naam is Mary Lou Hardy, ik ben psycho sociaal therapeut, en werk sinds 4 jaar met de producten van doTERRA, als een extra tool om mijn cliënten emotioneel en fysiek te ondersteunen in hun proces. De resultaten bij kinderen en ouders zijn zo mooi, en het product maakt me zo blij dat ik naast mijn werk ook doTerra zakelijk ben gaan doen. Het is mijn passie geworden, de olie en de emoties. In mijn lezing zal ik jullie meenemen en laten zien hoe geuren de emoties kunnen beïnvloeden en hoe dit toe te passen in de salon als extra service voor de cliënt.

Energiek en fit het jaar door

Door: The House of Growth
Zondag om 14:00 uur

Wil jij dit jaar je goede voornemens volhouden? Daar helpt deze workshop je bij! Marjolein van Food to be Good en Maria van LumaGym nemen je mee in sport- en voedingsland en delen concrete tips om je energieniveau te verhogen. Wil je weten hoe je beweging en sporten aan je dagelijkse ritme kan toevoegen? Met vier eenvoudige stappen leer je hoe je van sporten een gewoonte maakt. Aan het einde van deze workshop lukt het jou om je maaltijden gezonder te maken volgens de Schijf van Vijf. Leer dat gezond eten makkelijk en niet duur is. Mis dit niet en kom naar deze workshop!
Hosts: Marjolein Exalto van Food to be Good & Maria Ellemann van Luma Gym

Scroll naar top